ROKO@Profitech satellietservice
| De Steenakkers 46 | 8066PV | Belt-Schutsloot | 06 -10653287 |
ASTRA-HD
| Bedrijf | Service | Openingstijden |
CanalDigitaal
ASTRA
Producten


ARTE4 nieuwe HD-zenders erbij

Goed nieuws want op donderdag 15 april a.s. neemt CanalDigitaal een extra transponder op de ASTRA 23.5 Satellietpositie commercieel in dienst. Vanaf die datum kunt u ook direct gaan genieten van 4 Nederlandse commerciële zenders in HD. RTL5HD, RTL7HD, Net5HD en VeronicaHD worden dan toegevoegd aan het HDTV-pakket.
Het HDTV-pakket maakt standaard onderdeel uit van de CanalDigitaal HD Smartpacks. Maar het HDTV-pakket is ook los beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. U sluit dan al een abonnement af voor maar 5 euro per maand. Deze scherpe prijs is voor bestaande klanten beschikbaar vanaf het STBP-pakket. Voor nieuwe klanten geldt deze mooie prijs vanaf het Basis-pakket.
Vanaf 15 april kunt u via de satelliet in combinatie met een CanalDigitaal HD abonnement genieten van het rijkste en meest uitgebreide HD-aanbod van Nederland. U kunt tot maar liefst 27 HD-zenders ontvangen!

HDTV-pakket €5,- p.m. Vrij te ontvangen Film1 Sport1-pakket €19,95,- p.m.
RTL4 HD Nederland 1 HD* Film1 HD
RTL5 HD Nederland 2 HD* Sport1 HD
RTL7 HD Nederland 3 HD*  
SBS6 HD Anixe HD  
NET5 HD BBC HD**  
Veronica HD Luxe TV HD**  
Brava HDTV Arte HD  
Nat Geo HD ARD HD  
Discovery HD ZDF HD  
History HD Servus HD  
Eurosport HD         (vanaf Basis-pakket) ITV1 HD**  
MTVNHD Eins Festival HD  
EEN HD    

* Deze zenders zijn “Free to View” i.c.m. een MediaGuard 3-smartcard van CanalDigitaal
** Zenders te ontvangen met een schotel met 4 LNB`s

Om straks meteen te kunnen genieten van de nieuwe HD-zenders is het van belang dat u de nieuwe zenderlijst opnieuw inlaad. Nadat de lijst is ingeladen kunt u direct kijken naar de nieuwe zenders. Maakt u al gebruik van een CanalDigitaal Philips HD-ontvanger dan geeft deze automatisch aan dat er een nieuwe zenderlijst beschikbaar is. Heeft u een andere gecertificeerde ontvanger dan kunt u de zenderlijst handmatig inladen. Wij verwijzen u hiervoor naar de handleiding van uw ontvanger of neem contact op met Uw dealer.

De fastscan posities van de nieuwe HD zenders zijn: 105: RTL5HD, 107: RTL7HD, 108: VeronicaHD, 109 Net5HD.

 


© 2009 ROKO@Profitech webdesignkoptext